Onze expertises

Bij Printcity kan je rekenen op jarenlange ervaring en de inhouse creatie van hoogwaardige textieldruk en borduurwerk. We hebben de expertise en kennis om aan je verwachtingen te voldoen en leveren kwalitatieve resultaten.

textieldruk of borduurwerk op het oog?

Onze collectie? Vanzelfsprekend!

Produceren met respect voor de mens, de planeet en de eindklant. Dat is de missie van Stanley/Stella, onze officiële partner van biologisch textiel. Deze Belgische producent combineert kleur, creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid in hippe en milieuvriendelijke kleding. Daarbij zijn ze gespecialiseerd in 100% biologisch en GOTS-gecertificeerd katoen & gerecycleerde materialen.

Werken bij ons

Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische werkomgeving? Bij Printcity zijn we de strategische partner voor textieldruk en borduurwerk voor diverse opdrachtgevers. We geloven dat de beste kwaliteitsproducten en ecologische druktechnieken slechts een deel van het verhaal zijn. Ons (h)echte team is de drijvende kracht achter ons succes.

Of je nu een expert bent of net begint, bij ons maakt het niet uit. We verwelkomen iedereen met een positieve en flexibele mindset. Samen streven we naar het uiterste, elke dag opnieuw, voor elke klant. Dus, als je klaar bent om deel uit te maken van een team dat samenwerkt en streeft naar excellentie, dan is Printcity de plek voor jou. Solliciteer vandaag nog en ontdek de mogelijkheden die op je wachten!