Borduurwerk

Hoe personaliseer je kleding op een duurzame en stijlvolle manier? Met borduurwerk op maat.

Wat is borduurwerk op maat?

Borduren is een eeuwenoude ambachtelijke techniek die de tand des tijds moeiteloos doorstaat dankzij z’n langdurige stijlvolle touch. Met naald en draad op textiel creëren honderden en soms zelfs duizenden steken een logo, tekst of afbeelding die je kledingstuk uniek maakt.

Borduurwerk op maat is een service waarbij een ontwerp of logo direct op een kledingstuk of ander textielproduct wordt geborduurd volgens de specifieke wensen van de klant. Dit kan variëren van eenvoudige ontwerpen, zoals een naam of initiaal, tot complexere logo’s of afbeeldingen.

Het proces begint met het digitaliseren van het ontwerp, waarbij het wordt omgezet in een formaat dat door de borduurmachine kan worden gelezen. Vervolgens wordt het ontwerp met behulp van de machine op het gekozen product geborduurd.

Borduurwerk op maat is een populaire keuze voor bedrijfskleding, teamuniformen, gepersonaliseerde geschenken en andere items waarbij een hoogwaardige, duurzame en professionele afwerking gewenst is. Het biedt een tastbare textuur en een luxueuze uitstraling die niet kan worden bereikt met andere druktechnieken.

Borduurwerk op maat

Ons deskundige team van borduurspecialisten binnen Printcity transformeert je ontwerp in een uniek en visueel aantrekkelijk borduurwerk op textiel. Door je logo, grafisch ontwerp, afbeelding of tekst naadloos af te stemmen op het gekozen textiel, creëren we kledingstukken en accessoires die onmiddellijk herkenbaar en duurzaam zijn.

Of je nu een stijlvolle en professionele touch aan je ontwerpen wil toevoegen, de zichtbaarheid van je merk wil vergroten, een gevoel van eenheid wil creëren of de levensduur van het logo op je bedrijfsuniform wil garanderen, zelfs na talloze wasbeurten: Printcity is je betrouwbare partner.

Wij onderscheiden je merk, vereniging of bedrijf met borduurwerk van superieure kwaliteit, ondersteund door deskundig advies.

Breed scala aan producten

Onze experts staan klaar om je ontwerp tot leven te brengen, of het nu gaat om een geborduurd logo, tekst of foto. Of je stijl nu strak of speels is, monochroom of kleurrijk, informatief of recreatief: wij kunnen aan je behoeften voldoen. Van borduurwerk op kleding tot op maat gemaakte borduurpatches die je zelf kan bevestigen, bij Printcity ben je aan het juiste adres!

Onze borduurdiensten strekken zich uit tot een breed scala aan producten, waaronder handdoeken, rugzakken, totebags en petten, variërend van trucker caps, flexfit, Yupon, 5-panel en 6-panel tot snapback en rapper caps.

Kwalitatieve en flexibele uitvoering

Bij Printcity garanderen we een kwalitatieve en flexibele uitvoering, wat resulteert in een elegante en tijdloze weergave van je borduurwerk. Vertrouw op ons om je visie tot leven te brengen met een ongeëvenaarde aandacht voor detail en vakmanschap.

Made to connect

Sinds 2016 zijn wij Printcity. Als experts in textieldruk en borduurwerk op maat helpen we bedrijven, scholen, verenigingen en overheden te connecteren met elkaar. Van zeefdruk tot geborduurde patch: wij produceren het intern en zorgen voor een doordachte begeleiding.

Een gepersonaliseerd product geeft je bedrijf, vereniging of merk meer aandacht. Onze professionele én familiale aanpak biedt hoogwaardige textieldruktechnieken en creëert sterke connecties met elke klant, waar elk product ‘made to connect’ is.