The connection

Als je waarde hecht aan positieve energie, productieve samenwerking en hoogwaardig textieldruk- en borduurwerk, dan ben je bij Printcity aan het juiste adres. Wij zijn specialisten in het verbinden van mensen door middel van textiel.

Geef je groepsgevoel een krachtige impuls met onze gepersonaliseerde kleding en ga samen uitdagingen aan. Kies voor Printcity en ervaar hoe textiel mensen kan samenbrengen en je teamspirit kan versterken.

Feel the connection

Wil je ontdekken wat we allemaal al hebben gecreëerd? Neem een kijkje bij enkele van onze recente projecten en laat je inspireren. Blader er op je gemak doorheen en ontdek waar we bijzonder trots op zijn!

textieldruk of borduurwerk op het oog?

Werken bij Printcity

Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische werkomgeving? Bij Printcity zijn we de strategische partner voor textieldruk en borduurwerk voor diverse opdrachtgevers. We geloven dat de beste kwaliteitsproducten en ecologische druktechnieken slechts een deel van het verhaal zijn. Ons (h)echte team is de drijvende kracht achter ons succes.

Of je nu een expert bent of net begint, bij ons maakt het niet uit. We verwelkomen iedereen met een positieve en flexibele mindset. Samen streven we naar het uiterste, elke dag opnieuw, voor elke klant. Dus, als je klaar bent om deel uit te maken van een team dat samenwerkt en streeft naar excellentie, dan is Printcity de plek voor jou. Solliciteer vandaag nog en ontdek de mogelijkheden die op je wachten!

We weten wat we doen!

Printcity heeft een scherp oog voor verbindend design en biedt eersteklas textieldruk en borduurwerk van de allerhoogste kwaliteit.

Met een persoonlijke aanpak, inhouse productie en succesvolle oplevering zorgen we voor tevreden klanten. Onze focus ligt op het leveren van topkwaliteit en het creëren van verbinding.