Textieldruk

Je eigen design op textiel laten bedrukken? Onze druktechnieken zijn divers en ons assortiment is uitgebreid. We hebben verschillende opties beschikbaar om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Vertrouw op Printcity voor een breed scala aan drukmogelijkheden en een veelzijdig assortiment van textielproducten.

Wat is textieldruk op maat?

Textieldruk is de meest gangbare manier waarbij logo’s, afbeeldingen of teksten op textiel worden aangebracht. Bij Printcity bieden we meer dan 8 verschillende inhouse textieldrukmethodes en een breed scala aan materialen om stoffen te bedrukken. Ons ervaren team zorgt ervoor dat het gewenste eindresultaat wordt geproduceerd, afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant.

Textieldruk op maat

Printcity is dé specialist in op maat gemaakte textieldruk. Met meer dan 10 jaar ervaring in het bedrukken van textiel, hebben we een uitgebreide kennis opgebouwd over de ideale textieltoepassing voor jouw ontwerp. Of het nu gaat om een subtiele bedrukking op een hoodie, een opvallend bedrijfslogo op een sweater, of andere items zoals T-shirts, polo’s, hesjes, jassen of sportkleding: wij hebben het allemaal onder de knie.

In het kort: wij bieden alles wat nodig is om je textieldruk van maximale kwaliteit en herkenbaarheid te voorzien. Dit omvat ook de selectie van de textieldrukmethode die het beste past bij je ontwerp en uitstraling. Duurzame productie en transparante samenwerking zijn voor ons essentieel. We presenteren je de beste ideeën tijdens een constructief gesprek, zodat je ontwerp, gecombineerd met onze uitvoering, bijdraagt aan een ultiem gevoel van made to connect.

Stap per stap,
naar een afgewerkt resultaat

Eerste gesprek

Je neemt contact met ons op en deelt je ideeën en wensen. Je vertelt ons over het type kledingstuk dat je wil, het ontwerp, de kleuren en hoeveel je er nodig hebt.

Wij berekenen de kosten op basis van je specificaties en sturen je een gedetailleerde offerte. Hierin vind je alle informatie over de kosten per stuk, de totale kosten, de productietijd en de leveringsdetails.

Zodra je akkoord gaat met de offerte, stuur je ons het definitieve ontwerp. Wij bekijken het zorgvuldig om te zorgen dat het perfect is voor textieldruk en of er eventuele aanpassingen nodig zijn.

Vervolgens maken we een digitale proefdruk van je ontwerp op het gekozen kledingstuk. Dit geeft je de kans om een voorproefje te krijgen van het eindproduct voordat we de volledige bestelling drukken.

Na je goedkeuring van de proefdruk, gaan we aan de slag met de productie van je volledige bestelling. We drukken het ontwerp op de kledingstukken en pakken ze in voor verzending/afhaling.

Voordat we je bestelling verzenden, voeren we een laatste kwaliteitscontrole uit. We zorgen ervoor dat elk kledingstuk perfect is bedrukt en dat de aantallen kloppen.

We pakken je voltooide bestelling in en sturen deze naar je op, of we laten je weten wanneer deze klaar is voor afhaling.

Weetje: je kan voortaan ook elk item apart laten verpakken bij Printcity!

Made to connect

Sinds 2016 zijn wij Printcity. Als experts in textieldruk en borduurwerk op maat helpen we bedrijven, scholen, verenigingen en overheden te connecteren met elkaar. Van zeefdruk tot geborduurde patch: wij produceren het intern en zorgen voor een doordachte begeleiding.

Een gepersonaliseerd product geeft je bedrijf, vereniging of merk meer aandacht. Onze professionele én familiale aanpak biedt hoogwaardige textieldruktechnieken en creëert sterke connecties met elke klant, waar elk product ‘made to connect’ is.