Transferdruk

Transferdruk, ook wel bekend als transfers, is een druktechniek die wordt gebruikt om textiel te bedrukken. Bij transferdruk wordt een ontwerp eerst op een speciaal transferpapier gedrukt met behulp van inkt of een speciale transferfilm. Vervolgens wordt het ontwerp met behulp van hitte en druk overgebracht op het textiel.

gedetailleerd en kleurrijk ontwerp

Transferdruk biedt verschillende voordelen. Het creëert gedetailleerde en kleurrijke ontwerpen op textiel, inclusief foto’s en complexe afbeeldingen. Het is ook geschikt voor het bedrukken van verschillende soorten textiel, waaronder katoen, polyester en gemengde stoffen.

Een van de voordelen van transferdruk is dat het flexibel is en geschikt voor zowel kleine als grote oplages. Het is ook mogelijk om individuele namen of nummers op kledingstukken te bedrukken met behulp van transfers.

Duurzaam en wasbestendig

Transferdruk kan worden toegepast op verschillende soorten textielproducten, zoals T-shirts, sweatshirts, polo’s, jassen en tassen. Het resultaat is een duurzame en wasbestendige bedrukking die lang meegaat.

Transferdruk biedt veel mogelijkheden voor het personaliseren en bedrukken van textiel. Het is een populaire keuze voor promotionele kleding, sportkleding, bedrijfskleding en andere textieltoepassingen.