Werken bij Printcity

Bij ons maak je vanaf dag één deel uit van een dynamisch team, waarbij je betrokken wordt bij uitdagende klantprojecten en de verantwoordelijkheid draagt om zaken recht te zetten wanneer ze niet volgens plan verlopen. We verwachten dat je met enthousiasme en een leergierige instelling bij ons start. De ervaring zal vanzelf volgen. Kom bij ons en ontdek hoe je jezelf kunt ontwikkelen in een stimulerende en flexibele omgeving.

Made to connect

Sinds 2016 zijn wij Printcity. Als experts in textieldruk en borduurwerk op maat helpen we bedrijven, scholen, verenigingen en overheden te connecteren met elkaar. Van zeefdruk tot geborduurde patch: wij produceren het intern en zorgen voor een doordachte begeleiding.

Een gepersonaliseerd product geeft je bedrijf, vereniging of merk meer aandacht. Onze professionele én familiale aanpak biedt hoogwaardige textieldruktechnieken en creëert sterke connecties met elke klant, waar elk product ‘made to connect’ is.

We weten wat we doen!

Printcity heeft een scherp oog voor verbindend design en biedt eersteklas textieldruk en borduurwerk van de allerhoogste kwaliteit.

Met een persoonlijke aanpak, inhouse productie en succesvolle oplevering zorgen we voor tevreden klanten. Onze focus ligt op het leveren van topkwaliteit en het creëren van verbinding.