Over ons

Bij Printcity zijn we een hecht en gedreven team van textiel- en borduurexperts, elk met een unieke specialiteit. Onze passie voor band merchandise heeft ons doen uitgroeien tot dé referentie voor textieldruk en borduurwerk in Limburg en ver daarbuiten.

We zijn niet bang om buiten de gebaande paden te treden. Onze onconventionele aanpak stelt ons in staat om onze klanten te verrassen met innovatieve producties en de meest effectieve collecties. We bundelen graag onze krachten en ideeën om het beste resultaat te bereiken.

Bij ons krijg je geen oppervlakkig gesprek of onpersoonlijke e-mail. We zijn grondig en soms zelfs een beetje vasthoudend. We luisteren aandachtig en stellen kritische vragen.

Dit stelt ons in staat om samen met jou de beste stof- en modelkeuze te maken en de meest effectieve printmethode te selecteren. We streven altijd naar het meest inspirerende eindresultaat.

We willen onze klanten laten zien wat er mogelijk is, wie we zijn en waar we voor staan. In onze indrukwekkende productiehal in Hasselt kun je onze eigen producties, getalenteerde medewerkers en geavanceerde machines in actie zien. Hier kun je de kwaliteit van ons werk letterlijk en figuurlijk ervaren. Kies voor Printcity, waar passie en vakmanschap samenkomen om jouw visie tot leven te brengen.

Stap per stap,
naar een afgewerkt resultaat

Eerste gesprek

Je neemt contact met ons op en deelt je ideeën en wensen. Je vertelt ons over het type kledingstuk dat je wil, het ontwerp, de kleuren en hoeveel je er nodig hebt.

Wij berekenen de kosten op basis van je specificaties en sturen je een gedetailleerde offerte. Hierin vind je alle informatie over de kosten per stuk, de totale kosten, de productietijd en de leveringsdetails.

Zodra je akkoord gaat met de offerte, stuur je ons het definitieve ontwerp. Wij bekijken het zorgvuldig om te zorgen dat het perfect is voor textieldruk en of er eventuele aanpassingen nodig zijn.

Vervolgens maken we een digitale proefdruk van je ontwerp op het gekozen kledingstuk. Dit geeft je de kans om een voorproefje te krijgen van het eindproduct voordat we de volledige bestelling drukken.

Na je goedkeuring van de proefdruk, gaan we aan de slag met de productie van je volledige bestelling. We drukken het ontwerp op de kledingstukken en pakken ze in voor verzending/afhaling.

Voordat we je bestelling verzenden, voeren we een laatste kwaliteitscontrole uit. We zorgen ervoor dat elk kledingstuk perfect is bedrukt en dat de aantallen kloppen.

We pakken je voltooide bestelling in en sturen deze naar je op, of we laten je weten wanneer deze klaar is voor afhaling.

Weetje: je kan voortaan ook elk item apart laten verpakken bij Printcity!

Made to connect

Sinds 2016 zijn wij Printcity. Als experts in textieldruk en borduurwerk op maat helpen we bedrijven, scholen, verenigingen en overheden te connecteren met elkaar. Van zeefdruk tot geborduurde patch: wij produceren het intern en zorgen voor een doordachte begeleiding.

Een gepersonaliseerd product geeft je bedrijf, vereniging of merk meer aandacht. Onze professionele én familiale aanpak biedt hoogwaardige textieldruktechnieken en creëert sterke connecties met elke klant, waar elk product ‘made to connect’ is.

textieldruk of borduurwerk op het oog?

Onze waarden

In onze indrukwekkende productiehal in Hasselt zie je onze eigen producties, getalenteerde mensen en geavanceerde machinepark in actie. En voel je het verschil in kwaliteit, letterlijk en figuurlijk.

We weten wat we doen!

Printcity heeft een scherp oog voor verbindend design en biedt eersteklas textieldruk en borduurwerk van de allerhoogste kwaliteit.

Met een persoonlijke aanpak, inhouse productie en succesvolle oplevering zorgen we voor tevreden klanten. Onze focus ligt op het leveren van topkwaliteit en het creëren van verbinding.