Merchandising voor Fighters against Cancer

Partnerships
Leestijd: 2 min

Zes jaar geleden richtte Bert Vanmechelen de organisatie Fighters against Cancer op. Een vechter met het hart op de juiste plaats. Hun doel? Merchandising verkopen aan mensen in de bokswereld. De opbrengst gaat elke keer integraal naar organisaties die zich inzetten tegen kanker.

Merchandise artikelen verkopen als ondersteuning

“Bert Vanmechelen van Fighters against Cancer was een aantal jaar geleden op zoek naar een betrouwbare partner voor hun merchandise artikelen. Bij Printcity kenden we hem persoonlijk ook redelijk goed. Een aantal jaar geleden kwam hij binnengewandeld met de vraag of we hem een leuk voorstel konden doen. Na een kleine rondleiding in onze showroom, had hij meteen een beter beeld op de mogelijkheden. Maar natuurlijk waren we tot nog veel meer in staat, want de showroom is maar de helft van wat we allemaal kunnen.”, vertelt zaakvoerder Jirky.

“Oorspronkelijk is het verhaal van Fighters against Cancer begonnen bij t-shirts en hoodies. Enerzijds voor hun sponsors en partners, anderzijds voor sympathisanten. Bert had al concrete ideeën in zijn hoofd, hij had vooral voor ons de vraag of we het zouden kunnen realiseren. En natuurlijk konden we dat! We zijn vooral gestart vanuit de beschikbare kleuren per merk, want zowel de hoodies voor kinderen en volwassenen moesten dezelfde kleur en fitting hebben. Natuurlijk zijn er een aantal merken waarmee je verder kan, maar op dat moment moet je vooral keuzes maken op vlak van kwaliteit en prijs. En het is op basis daarvan dat er knoppen werden doorgehakt. De t-shirts en hoodies waren een succes, waardoor Bert al na redelijk korte tijd op zoek ging naar nieuwe artikelen zoals handdoeken, beertjes, mutsen en nog veel meer!” aldus Jirky.  

Merchandising: handdoek in all over print

De handdoeken hebben een all over print. De inkt wordt over de volledige handdoek in de vezel gedrukt waardoor je een mooi geheel krijgt. Van de druktechniek merk je ook niets waardoor de handdoek gewoon zacht aanvoelt op de huid. De mogelijkheden zijn hierin eindeloos. Van de diktes van de handdoeken tot de afmetingen of kwaliteit… Je kan er echt alle kanten mee uit!

Merchandising: van knuffelbeertjes tot keukenschorten

Maar naast handdoeken en hoodies, zijn er ook de knuffelbeertjes, babyrompertjes, loopshirts of keukenschorten die we allemaal hebben gepersonaliseerd met het logo van Fighters against Cancer. Al het textiel werd gepersonaliseerd aan de hand van een zeefdruktransfer. Dit zorgt voor een kwalitatief resultaat waarbij de kleuren voor een lange tijd mooi blijven.

Merchandising personaliseren? Neem contact met ons op!

Wil je graag je eigen merchandise artikelen laten bedrukken voor je organisatie, collega’s of vereniging? Samen met jou doorlopen we alle mogelijkheden, aangepast op jouw idee en budget.