Totebag laten bedrukken in 5 stappen!

Leestijd: 2 min
Tips & Tricks

Een totebag laten bedrukken: daar kan je letterlijk alle kanten mee uit. Een leuke quote, de naam van je vereniging of een opvallende abstracte print. Het kan allemaal! Ook het keuzeproces is eenvoudig. Zodra jij het antwoord weet op vijf eenvoudige vragen, gaan we bij Printcity aan de slag!

5 STAPPEN DIE JE HELPEN OM DE JUISTE TOTEBAG TE KIEZEN EN TE LATEN BEDRUKKEN

Totebag bedrukken: stap 1

De eerste en misschien wel belangrijkste vraag: ‘Wat wil je met de totebag doen?’. Met andere woorden: waarvoor gaat de tote bag in de toekomst dienen? Wordt het een shopping bag? Dan moet het een stevigere draagtas zijn. Is het eerder een totebag waar vooral lichtere materialen in worden gestoken? Dan kan je verder met de standaard totebags. In de eerste stap wordt er dus beslist hoe dik het materiaal van de tote bag mag zijn. Wil je de totebag graag verstevigen? Dan kan je bijvoorbeeld een extra bodem in de tas leggen. En hoe ecologisch mag het materiaal zijn? Ook iets om over na te denken aan het begin van je keuzeproces!  

Totebag personaliseren: stap 2

Heb je beslist over de dikte van je totebag? Dan is het tijd om na te denken over de kleur van je draagtas. Hoe specifieker het materiaal van je totebag, hoe bepalender dit is voor de kleuren waar je uit kan kiezen. Maar in veel gevallen zijn vrijwel alle kleuren beschikbaar!

Totebag laten bedrukken: stap 3

De derde stap is misschien wel de leukste stap! Want het is tijd om na te denken over je design. Wordt het een foto in full colour? Of een quote bestaande uit zwarte letters? Het design mag je volledig zelf bepalen. Wist je dat je tekst ook kan laten borduren op je totebag? Het geeft je draagtas een net iets luxueuzer gevoel!

Totebag personaliseren: stap 4

Zodra je het design of de tekst hebt gekozen, is het tijd om na te denken over het aantal drukkleuren. Hoe meer kleuren je kiest en combineert, hoe hoger de prijs. Maar dit is ook omgekeerd het geval. Kies je voor één kleur, dan blijft de prijs aan de lage(re) kant. Goed om te weten: hoe hoger het volume van je aantal tote bags, hoe lager de uiteindelijke prijs zal zijn. In één keer 100 totebags laten bedrukken is dus interessanter dan vijf keer 20 totebags.

Totebag bedrukken: stap 5

Laat je de totebag aan één of twee kanten bedrukken? Dat is de laatste beslissing die je moet maken! Aan de voorzijde een afbeelding en aan de achterzijde de naam van je organisatie? Ook dat kan! Maar de keuze voor twee verschillende ontwerpen aan twee verschillende kanten, heeft ook weer een invloed op de prijs.

Digitale proef en klaar!

Heb je jouw keuze gemaakt? Dan zorgen wij voor een digitale proefdruk! Ga je hier helemaal mee akkoord? Dan gaat je tote bag in druk en is hij na enkele dagen klaar om af te halen. Of we leveren je bestelling op de gewenste locatie!

Totebags laten maken? Neem contact met ons op!

Wil je graag een totebag maken voor je teamleden, collega’s of vereniging? Samen met jou doorlopen we alle mogelijkheden, aangepast op jouw idee en budget.