Werkkledij bedrukken: wat zijn de mogelijkheden?

Drukmethodes Tips & Tricks
Leestijd: 2 min

Bij het bedrukken van werkkledij kan je veel richtingen uit: een logo drukken of borduren, reflecterende stroken aanbrengen… Dit kan zowel op een werkbroek, een winddichte jas, een bodywarmer als een overall. Hoe het keuzeproces verloopt, ontdek je in deze blog.

Waarom kiezen voor werkkledij?

Wanneer je kiest voor werkkledij, kies je voor een herkenbare en professionele uitstraling. En zo geniet je personeel van een outfit waar ze zich goed in voelen! Maar wat zijn de mogelijkheden wanneer je werkkledij laat bedrukken?

Werkkledij bedrukken: wat zijn de mogelijkheden?

Werkkledij stel je samen op basis van je eigen voorkeuren en daar kan je alle kanten mee uitgaan. Zo kiezen mensen in de bouw voor een werkbroek die soepel en flexibel zit omdat ze veel in beweging zijn. Voor chauffeurs zijn zichtbare jassen met fluorescerende stroken dan weer een favoriet item, zo zijn ze goed zichtbaar. Een tuinman kiest dan weer voor een jas die ademt met afritsbare mouwen. Zodat hun outfit zich gemakkelijk aanpast aan het weer waarin ze werken! Al deze soorten werkkledij vind je bij Printcity.

Werkkledij bedrukken: keuzeproces

Welke kenmerken moet het kledingstuk hebben (waterafstotend/winddicht/reflecterend)? Welke extra opties mogen er zeker niet ontbreken (ripstop, extra zakken, aanpasbare mouwen, type sluiting)? En wat met de maten en pasmodellen voor mannen en vrouwen? Het zijn tal van praktische zaken waar je in de eerste instantie niet aan denkt, maar wel het draagcomfort van je werkkledij bepalen. En het zijn die stappen die we met veel plezier samen met jou doorlopen.

Eens je hierover uit bent, bekijken we de mogelijkheden op vlak van print. En ook daar is er veel mogelijk! Het enigste waar je rekening mee moet houden, is dat zakken en naden moeilijker bedrukbaar zijn. Met andere woorden kies je dus best voor een plaats op het kledingstuk dat effen en strak is. Denk aan plaatsen zoals de borst, rug, de zijkanten van de mouwen of de kap. Maar nogmaals: we beschikken over alle kennis en expertise om je hier vlot in te begeleiden.

Werkkledij bestellen

“Ik wil graag werkkledij bestellen, maar mijn team bestaat uit meer dan 50 mensen. Hoe verloopt dit met het passen van de kledij?”, een vraag die we wel vaker krijgen. De maten binnen werkkledij zijn erg ruim, waardoor we met zekerheid kunnen zeggen dat iedereen in jouw team zijn/haar maat sowieso vindt. We geven graag samples mee, zodat iedereen de kleding kan passen en de juiste maten kan doorgeven. Voor het doorgeven van de maten zette we voor onze klant Walth een bestelplatform op. Gezien zij heel wat filialen hebben, kan elke winkel afzonderlijk hun werkkledij bestellen via het handige platform. Hiermee ontzorgen we de klant en hebben we altijd controle over de stock en herbevoorrading.

Werkkledij bedrukken? Neem contact met ons op!

Wil je graag werkkledij laten bedrukken? Samen met jou doorlopen we alle mogelijkheden, aangepast op jouw idee en budget.