Textieldruk & borduurwerk
voor agencies

Of je het logo van je agency wil laten stralen op hoodies voor je eigen team of een bestelling voor textieldruk- of borduurwerk plaatst voor je eindklant: samen slaan we de handen ineen om steevast een product van topkwaliteit product af te leveren, tot in de fijnste nuances perfect uitgevoerd. Vertrouw op ons vakmanschap en laat je verrassen door de indrukwekkende kwaliteit en afwerking die wij bieden. Van het ontwerp tot het ultieme resultaat: samen garanderen we een schitterend eindresultaat.

Textieldruk voor agencies

Textieldruk is een krachtig instrument voor agencies om zowel hun eigen zichtbaarheid als die van hun klanten te vergroten. Bij Printcity zijn we toegewijd aan het volledig begrijpen van de uiteenlopende wensen van agencies. Moeten we totebags produceren met jouw agency-logo voor je collega’s? Denk je aan promotiekleding? Of kies je ervoor om je eindklanten een allesomvattende service te bieden, waarbij het door jouw team ontworpen merkverhaal wordt omgezet in prachtige textieldruk? Printcity kan het allemaal realiseren. Aarzel niet om te informeren want wij zijn er om aan al je textieldrukbehoeften te voldoen.

Borduurwerk voor agencies

Met de borduurwerken van Printcity versterk je de verbondenheid binnen je team of injecteer je een sprankje extra persoonlijkheid in het merkverhaal dat je creëert voor je eindklant. Of je nu een geborduurd label op een overhemd wil voor professionele klantvergaderingen of een prachtige borduurpatch met jouw designs voor je eindklant wil verwezenlijken: Printcity staat garant voor ongeëvenaard borduurwerk, perfect afgestemd op jouw doelstellingen. Vertrouw op ons voor de perfecte weerspiegeling van het gewenste imago voor je agency of het belichamen van de beoogde uitstraling voor je eindklant.

Stap per stap,
naar een afgewerkt resultaat

Eerste gesprek

Je neemt contact met ons op en deelt je ideeën en wensen. Je vertelt ons over het type kledingstuk dat je wil, het ontwerp, de kleuren en hoeveel je er nodig hebt.

Wij berekenen de kosten op basis van je specificaties en sturen je een gedetailleerde offerte. Hierin vind je alle informatie over de kosten per stuk, de totale kosten, de productietijd en de leveringsdetails.

Zodra je akkoord gaat met de offerte, stuur je ons het definitieve ontwerp. Wij bekijken het zorgvuldig om te zorgen dat het perfect is voor textieldruk en of er eventuele aanpassingen nodig zijn.

Vervolgens maken we een digitale proefdruk van je ontwerp op het gekozen kledingstuk. Dit geeft je de kans om een voorproefje te krijgen van het eindproduct voordat we de volledige bestelling drukken.

Na je goedkeuring van de proefdruk, gaan we aan de slag met de productie van je volledige bestelling. We drukken het ontwerp op de kledingstukken en pakken ze in voor verzending/afhaling.

Voordat we je bestelling verzenden, voeren we een laatste kwaliteitscontrole uit. We zorgen ervoor dat elk kledingstuk perfect is bedrukt en dat de aantallen kloppen.

We pakken je voltooide bestelling in en sturen deze naar je op, of we laten je weten wanneer deze klaar is voor afhaling.

Weetje: je kan voortaan ook elk item apart laten verpakken bij Printcity!

Made to connect

Sinds 2016 zijn wij Printcity. Als experts in textieldruk en borduurwerk op maat helpen we bedrijven, scholen, verenigingen en overheden te connecteren met elkaar. Van zeefdruk tot geborduurde patch: wij produceren het intern en zorgen voor een doordachte begeleiding.

Een gepersonaliseerd product geeft je bedrijf, vereniging of merk meer aandacht. Onze professionele én familiale aanpak biedt hoogwaardige textieldruktechnieken en creëert sterke connecties met elke klant, waar elk product ‘made to connect’ is.