Textieldruk & borduurwerk
voor bedrijven

Wil je je onderscheiden in de competitieve bedrijfswereld? Dan is het nu meer dan ooit essentieel om te kiezen voor gepersonaliseerd textiel- en borduurwerk voor jouw bedrijf. Laat zien wie je bent en waar je voor staat. Dit zorgt niet alleen voor directe herkenbaarheid, maar ook voor een unieke uitstraling die je onderscheidt van de massa. Bovendien creëert het een gevoel van verbondenheid en betrokkenheid. Maak een statement en laat je merk/bedrijf stralen met onze hoogwaardige personalisatiediensten.

Textieldruk voor jouw bedrijf

Maak van je medewerkers de ultieme merkambassadeurs met gepersonaliseerd textiel van Printcity. Laat je werkgeversmerk delen en beleven door unieke kledingstukken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Van een simpel bedrukt T-shirt om je merk te showen op een jobbeurs, tot een stijlvol hemd met een persoonlijk neklabel voor de directie. Voeg wat glamour toe met een glittereffect voor de mode-iconen, of kies voor een nette schort voor het horecapersoneel. Ook bedrukte werkkledij voor op de bouwwerf is mogelijk. Laat je merk stralen en maak een blijvende indruk met onze hoogwaardige gepersonaliseerde textieloplossingen.

Borduurwerk voor jouw bedrijf

Verkrijg en behoud die extra zichtbaarheid voor je merk of bedrijf met een professioneel en stijlvol borduurpatroon dat buitengewoon duurzaam is. Wil je een geborduurd logo op een polo of liever een professionele borduurpatch die je eenvoudig zelf kunt bevestigen op een kledingstuk naar keuze? Bij Printcity gaat al ons borduurwerk door de bekwame handen van ons inhouse team. Dus, jij noemt het, wij creëren het. Maak een blijvende indruk en laat je merk stralen met onze hoogwaardige borduurwerkoplossingen.

Stap per stap,
naar een afgewerkt resultaat

Eerste gesprek

Je neemt contact met ons op en deelt je ideeën en wensen. Je vertelt ons over het type kledingstuk dat je wil, het ontwerp, de kleuren en hoeveel je er nodig hebt.

Wij berekenen de kosten op basis van je specificaties en sturen je een gedetailleerde offerte. Hierin vind je alle informatie over de kosten per stuk, de totale kosten, de productietijd en de leveringsdetails.

Zodra je akkoord gaat met de offerte, stuur je ons het definitieve ontwerp. Wij bekijken het zorgvuldig om te zorgen dat het perfect is voor textieldruk en of er eventuele aanpassingen nodig zijn.

Vervolgens maken we een digitale proefdruk van je ontwerp op het gekozen kledingstuk. Dit geeft je de kans om een voorproefje te krijgen van het eindproduct voordat we de volledige bestelling drukken.

Na je goedkeuring van de proefdruk, gaan we aan de slag met de productie van je volledige bestelling. We drukken het ontwerp op de kledingstukken en pakken ze in voor verzending/afhaling.

Voordat we je bestelling verzenden, voeren we een laatste kwaliteitscontrole uit. We zorgen ervoor dat elk kledingstuk perfect is bedrukt en dat de aantallen kloppen.

We pakken je voltooide bestelling in en sturen deze naar je op, of we laten je weten wanneer deze klaar is voor afhaling.

Weetje: je kan voortaan ook elk item apart laten verpakken bij Printcity!

Made to connect

Sinds 2016 zijn wij Printcity. Als experts in textieldruk en borduurwerk op maat helpen we bedrijven, scholen, verenigingen en overheden te connecteren met elkaar. Van zeefdruk tot geborduurde patch: wij produceren het intern en zorgen voor een doordachte begeleiding.

Een gepersonaliseerd product geeft je bedrijf, vereniging of merk meer aandacht. Onze professionele én familiale aanpak biedt hoogwaardige textieldruktechnieken en creëert sterke connecties met elke klant, waar elk product ‘made to connect’ is.