Textieldruk & borduurwerk
voor overheden

Of je nu T-shirts wilt bedrukken voor het gemeentebestuur, gave merchandise wilt uitdelen aan inwoners, of borduurwerk nodig hebt voor aanbestedingen, ons toegewijde inhouse team staat klaar om telkens weer een hoogwaardig product te leveren dat tot in de kleinste details klopt. Vertrouw op ons vakmanschap en laat je verrassen door de kwaliteit die wij bieden. Van ontwerp tot eindresultaat, wij zorgen ervoor dat jouw project een succes wordt.

Textieldruk voor overheden

Textieldruk is niet alleen ideaal voor bedrijven, maar ook voor overheden om zichtbaarheid en betrokkenheid te creëren. Bij Printcity luisteren we aandachtig naar de wensen van overheidsinstanties om deze in kaart te brengen. Moeten we veiligheidshesjes met het gemeentelogo maken voor de gemachtigde opzichters? Absoluut! En drukken we ook T-shirts en sweaters voor de opendeurdag van de brandweer? Zeker weten! Maar ons assortiment is nog veel uitgebreider dan dat. Dus aarzel niet om ernaar te vragen. We staan klaar om aan al je textieldrukbehoeften te voldoen.

Borduurwerk voor overheden

Als overheidsinstantie wil je net zoals een branding agency of lokale school of vereniging maximale herkenbaarheid en betrokkenheid creëren met je gepersonaliseerde outfit. Maar waarom zou je daar stoppen? Ga een stap verder en kies voor borduurwerk met het logo en/of de naam van je instantie. Dit maakt je kleding pas écht uniek en buitengewoon duurzaam. Laat je outfit spreken en maak een blijvende indruk met onze hoogwaardige borduurwerkoplossingen.

Stap per stap,
naar een afgewerkt resultaat

Eerste gesprek

Je neemt contact met ons op en deelt je ideeën en wensen. Je vertelt ons over het type kledingstuk dat je wil, het ontwerp, de kleuren en hoeveel je er nodig hebt.

Wij berekenen de kosten op basis van je specificaties en sturen je een gedetailleerde offerte. Hierin vind je alle informatie over de kosten per stuk, de totale kosten, de productietijd en de leveringsdetails.

Zodra je akkoord gaat met de offerte, stuur je ons het definitieve ontwerp. Wij bekijken het zorgvuldig om te zorgen dat het perfect is voor textieldruk en of er eventuele aanpassingen nodig zijn.

Vervolgens maken we een digitale proefdruk van je ontwerp op het gekozen kledingstuk. Dit geeft je de kans om een voorproefje te krijgen van het eindproduct voordat we de volledige bestelling drukken.

Na je goedkeuring van de proefdruk, gaan we aan de slag met de productie van je volledige bestelling. We drukken het ontwerp op de kledingstukken en pakken ze in voor verzending/afhaling.

Voordat we je bestelling verzenden, voeren we een laatste kwaliteitscontrole uit. We zorgen ervoor dat elk kledingstuk perfect is bedrukt en dat de aantallen kloppen.

We pakken je voltooide bestelling in en sturen deze naar je op, of we laten je weten wanneer deze klaar is voor afhaling.

Weetje: je kan voortaan ook elk item apart laten verpakken bij Printcity!

Made to connect

Sinds 2016 zijn wij Printcity. Als experts in textieldruk en borduurwerk op maat helpen we bedrijven, scholen, verenigingen en overheden te connecteren met elkaar. Van zeefdruk tot geborduurde patch: wij produceren het intern en zorgen voor een doordachte begeleiding.

Een gepersonaliseerd product geeft je bedrijf, vereniging of merk meer aandacht. Onze professionele én familiale aanpak biedt hoogwaardige textieldruktechnieken en creëert sterke connecties met elke klant, waar elk product ‘made to connect’ is.