Textieldruk & borduurwerk
voor scholen

We creëren textieldruk en borduurwerk voor scholen. We gebruiken hiervoor de hoogst kwalitatieve materialen om duurzame oplossingen én een hogere betrokkenheid van de dragers en de klant te bereiken.

Textieldruk voor jouw school

Van een turn T-shirt of turnzak met het logo van je school, sweaters met opdruk voor het schoolfeest tot een gepersonaliseerd veiligheidsvestje of een outfit voor Chrysostomos: stel een toffe schooluitrusting samen en laat je schooltextiel bedrukken door Printcity. Resultaat? Extra herkenbaarheid voor je kleuterschool, lagere- en secundaire school of hogeschool.

Borduurwerk voor jouw school

Bij Printcity kun je terecht voor het bedrukken van een breed scala aan schooltextiel, van turn T-shirts en turnzakken met het logo van je school tot sweaters met opdruk voor het schoolfeest. Ook bieden we gepersonaliseerde veiligheidsvestjes en outfits voor evenementen zoals Chrysostomos. Creëer een geweldige schooluitrusting en laat je schooltextiel bedrukken door ons. Het resultaat? Een verhoogde herkenbaarheid voor je kleuterschool, lagere- en secundaire school, of hogeschool. Maak een blijvende indruk en versterk de identiteit van je school met onze hoogwaardige bedrukkingen.

Stap per stap,
naar een afgewerkt resultaat

Eerste gesprek

Je neemt contact met ons op en deelt je ideeën en wensen. Je vertelt ons over het type kledingstuk dat je wil, het ontwerp, de kleuren en hoeveel je er nodig hebt.

Wij berekenen de kosten op basis van je specificaties en sturen je een gedetailleerde offerte. Hierin vind je alle informatie over de kosten per stuk, de totale kosten, de productietijd en de leveringsdetails.

Zodra je akkoord gaat met de offerte, stuur je ons het definitieve ontwerp. Wij bekijken het zorgvuldig om te zorgen dat het perfect is voor textieldruk en of er eventuele aanpassingen nodig zijn.

Vervolgens maken we een digitale proefdruk van je ontwerp op het gekozen kledingstuk. Dit geeft je de kans om een voorproefje te krijgen van het eindproduct voordat we de volledige bestelling drukken.

Na je goedkeuring van de proefdruk, gaan we aan de slag met de productie van je volledige bestelling. We drukken het ontwerp op de kledingstukken en pakken ze in voor verzending/afhaling.

Voordat we je bestelling verzenden, voeren we een laatste kwaliteitscontrole uit. We zorgen ervoor dat elk kledingstuk perfect is bedrukt en dat de aantallen kloppen.

We pakken je voltooide bestelling in en sturen deze naar je op, of we laten je weten wanneer deze klaar is voor afhaling.

Weetje: je kan voortaan ook elk item apart laten verpakken bij Printcity!

Made to connect

Sinds 2016 zijn wij Printcity. Als experts in textieldruk en borduurwerk op maat helpen we bedrijven, scholen, verenigingen en overheden te connecteren met elkaar. Van zeefdruk tot geborduurde patch: wij produceren het intern en zorgen voor een doordachte begeleiding.

Een gepersonaliseerd product geeft je bedrijf, vereniging of merk meer aandacht. Onze professionele én familiale aanpak biedt hoogwaardige textieldruktechnieken en creëert sterke connecties met elke klant, waar elk product ‘made to connect’ is.