Textieldruk & borduurwerk
voor verenigingen

Geef het groepsgevoel van je vereniging een boost (en vergroot het aantal leden) met onze gepersonaliseerde clubkleding, accessoires en perfect passend borduurwerk. Laat zien dat jullie één team zijn en straal eenheid en trots uit met onze op maat gemaakte textieloplossingen. Trek de aandacht en laat je vereniging opvallen met stijlvolle en unieke items die jullie identiteit weerspiegelen.

Textieldruk voor jouw vereniging

Laat je verleiden door onze gepersonaliseerde club- en teamkleding, waarmee we bijdragen aan een vereniging die iedereen in vuur en vlam zet. We brengen de naam, het logo of een pakkende slogan van je club of vereniging tot leven op maat gemaakt textiel, speciaal afgestemd op jouw doelpubliek. Of je nu op zoek bent naar een trendy mid-season jas voor je hondenschool of comfortabele sportkleding, bij ons ben je aan het juiste adres. Als officiële dealer van JAKO voorzien we je team van hoogwaardige voetbalshirts, basketbaltextiel en nog veel meer. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer een onvergetelijke indruk met onze uitgebreide selectie aan kwaliteitskleding.

Borduurwerk voor jouw vereniging

Geef je vereniging dat extra tikkeltje uitstraling en een sterker groepsgevoel met het borduurwerk van Printcity. Van loopshirts tot sporttassen, van een borduurpatch waarop het kampthema pronkt tot een neklabel voor je lokale harmonie. We werken hierbij misschien met een minimumoplage, maar ook met een grote passie voor het vak.

Stap per stap,
naar een afgewerkt resultaat

Eerste gesprek

Je neemt contact met ons op en deelt je ideeën en wensen. Je vertelt ons over het type kledingstuk dat je wil, het ontwerp, de kleuren en hoeveel je er nodig hebt.

Wij berekenen de kosten op basis van je specificaties en sturen je een gedetailleerde offerte. Hierin vind je alle informatie over de kosten per stuk, de totale kosten, de productietijd en de leveringsdetails.

Zodra je akkoord gaat met de offerte, stuur je ons het definitieve ontwerp. Wij bekijken het zorgvuldig om te zorgen dat het perfect is voor textieldruk en of er eventuele aanpassingen nodig zijn.

Vervolgens maken we een digitale proefdruk van je ontwerp op het gekozen kledingstuk. Dit geeft je de kans om een voorproefje te krijgen van het eindproduct voordat we de volledige bestelling drukken.

Na je goedkeuring van de proefdruk, gaan we aan de slag met de productie van je volledige bestelling. We drukken het ontwerp op de kledingstukken en pakken ze in voor verzending/afhaling.

Voordat we je bestelling verzenden, voeren we een laatste kwaliteitscontrole uit. We zorgen ervoor dat elk kledingstuk perfect is bedrukt en dat de aantallen kloppen.

We pakken je voltooide bestelling in en sturen deze naar je op, of we laten je weten wanneer deze klaar is voor afhaling.

Weetje: je kan voortaan ook elk item apart laten verpakken bij Printcity!

Made to connect

Sinds 2016 zijn wij Printcity. Als experts in textieldruk en borduurwerk op maat helpen we bedrijven, scholen, verenigingen en overheden te connecteren met elkaar. Van zeefdruk tot geborduurde patch: wij produceren het intern en zorgen voor een doordachte begeleiding.

Een gepersonaliseerd product geeft je bedrijf, vereniging of merk meer aandacht. Onze professionele én familiale aanpak biedt hoogwaardige textieldruktechnieken en creëert sterke connecties met elke klant, waar elk product ‘made to connect’ is.