Fleecedeken bedrukken als relatiegeschenk: de Expli-fleece

Geschenken
Leestijd: 2 min

Op zoek naar een origineel geschenk voor je collega’s of klanten? Bij marketingbureau Expliciet zagen ze het groots. Zij stapten enkele maanden geleden op ons af met een speciale opdracht: “Bedruk voor ons een heel groot deken waar onze klanten en collega’s zich, samen met hun gezin, in kunnen verwarmen.”. Benieuwd hoe we samen te werk gingen? Lees dan zeker verder.

De samenwerking met Expliciet

Voor de bedrukking van het deken klopte projectmanager Frederique aan bij Printcity. “Ik heb de afgelopen jaren al vaker beroep gedaan op Printcity voor het bedrukken van textiel. De samenwerking verliep altijd vlot, telkens met mooie resultaten aan het einde van de rit. Ik heb dus niet getwijfeld en heb hen meteen gecontacteerd voor de creatie van ons eindejaarsgeschenk.”, zegt Frederique.

“Ook tijdens deze samenwerking heeft Printcity heeft zich bewezen.”, meent Frederique. “We werden goed geadviseerd in de keuze van onze bedrukking, de communicatie verliep vlot en de afgesproken deadline werd gerespecteerd.”

Het concept achter het bedrukte fleecedeken

“Hartenjagers – zo noemen we onszelf – hebben een open, empathisch, ondernemend en hartelijk karakter. Om het succesvolle jaar dan ook op een hartelijke manier af te sluiten, besloten we om een hartverwarmend eindejaarsgeschenk te geven aan onze collega’s en klanten. Zowel letterlijk als figuurlijk.”, vertelt Frederique.

“Na wat brainstormen, kozen we ervoor om een deken te laten bedrukken. Niet zomaar een deken: eentje waar het hele gezin onder kan kruipen tijdens een film, de kinderen een kamp mee kunnen bouwen, of een koppel een romantische picknick op kan houden.”, vertelt Frederique enthousiast. En zo ontstond … De Expli-fleece.

De creatie van de Expli-fleece

Het bedrukte fleecedeken mocht niet zomaar een willekeurig deken zijn. Om helemaal aan te sluiten bij het concept dat werd uitgedacht, moest het deken groot zijn … Groot genoeg om meerdere mensen te verwarmen. Dus stelden we voor om een fleecedeken op maat te maken van maar liefst 300 op 180 cm.

Naast de grootte, was de kwaliteit van het deken ook heel belangrijk voor Expliciet. “In alles wat we doen voor onze klanten is kwaliteit uiterst belangrijk. Die kwaliteit mocht bij dit geschenk uiteraard niet ontbreken.”, vertelt Frederique.

De grafische ontwerpers bij Expliciet zorgden voor een mooi design voor het deken. Heb jij geen grafische experts in huis? Geen probleem, wij helpen je met veel plezier bij het bepalen van jouw ontwerp van hun bedrukking.

Na het afronden van het ontwerp, leverden we een digitale proefdruk aan dat een realistisch beeld van hoe het bedrukte fleecedeken er zou uitzien. Dit voorbeeld werd meteen goedgekeurd. Hierna gingen we aan de slag met de bedrukking van 120 fleecedekens. Om het beste resultaat te garanderen, maakten we gebruik van sublimatie.

Zelf een relatiegeschenk laten bedrukken?

Wil je ook graag een geschenk voor je collega’s of klanten laten maken? Samen met jou bekijken we alle mogelijkheden op basis van jouw idee, ontwerp en budget.