JBCxPrintcity: we maken deel uit van hun nieuw belevingsconcept in Leuven! 

Partnerships
Leestijd: 2 min

JBC opende begin maart een nieuwe winkel in het centrum van Leuven. In dit nieuwe concept staan beleving en duurzaamheid van de kledingketen centraal! Zo is er onder andere Studio Unique: een plaats waar je je eigen kledingstukken kan laten personaliseren met een print of borduursel. Drie keer raden wie hun vaste partner hiervoor is? Inderdaad, Printcity!

JBC x Printcity: brainstormen

Hoe moeilijk is het om een print of borduursel op een snelle maar toch kwalitatieve manier aan te brengen op kleding?’ Het was de vraag waarmee JBC ons contacteerden. Eentje die perfect mogelijk is mits een goede voorbereiding!

Al snel volgden er verschillende brainstormsessies waarin werd nagedacht over tal van praktische zaken. Wat is de gemiddelde werktijd voor het bedrukken van een print of borduursel? Hoelang zou de klant moeten wachten tot het kledingstuk bedrukt is? Maar ook: op welke manier kunnen we de mensen in de winkel zo efficiënt mogelijk opleiden zodat ze moeiteloos de print- en borduurmachine juist instellen? Deze praktische vragen, samen met nog tal van andere vragen, werden doorlopen met het team van JBC. Het uitgangspunt was een draaiboek waarin alle nodige stappen werden opgenomen. Op die manier konden we de toekomstige workflow op een zo goed mogelijke manier testen en evalueren.

JBC x Printcity: ecologische materialen  

Alle producten en inkt die worden gebruikt voor de prints en borduursels zijn volledig ecologisch en voldoen hierbij aan verschillende certificaten. De stoffen die worden bedrukt, komen van JBC zelf en zijn gemaakt van bio katoen. Zo laten ze aan iedere bezoeker zien op welke manieren ze inzetten op duurzaamheid!

Laat je eigen t-shirt of trui bedrukken of borduren

Wil je ook graag een t-shirt of trui laten bedrukken of borduren? Breng een bezoekje aan de vernieuwde JBC-winkel in de Brusselsestraat in Leuven. Heb je vragen of wil je ook graag zo’n samenwerking opzetten?