Zomerkamp t-shirt: bestellen in 3 eenvoudige stappen

Tips & Tricks
Leestijd: 2 min

Trek je met je (jeugd)vereniging op (zomer)kamp? Veel organisaties kiezen ervoor om voor hun kamp t-shirts te voorzien, zowel voor de kinderen als de begeleiding. Met t-shirts vergroot je het groepsgevoel en herken je elkaar van ver. Maar daarnaast is een t-shirt ook gewoon fijn om te krijgen als aandenken! Een woordje uitleg over het bestelproces:

1. Kamp t-shirt: kindermaten en volwassenen

We hebben t-shirts voor kinderen van 3 tot 12 jaar, in tal van kleuren voor jongens en meisjes! Het herkenbare navy blauw van de KSA, de dieprode kleur van de Chiro of de warm groene kleur van de Scouts: deze exacte kleuren vind je bij Printcity. Maar natuurlijk zijn ook andere kleuren mogelijk!

Voor kinderen is er per leeftijd een andere maat voorzien. Het enige wat je moet doen is de aantallen per leeftijd vermelden. Vervolgens zorgen we bij Printcity voor de juiste selectie.

Voor volwassenen adviseren we om het geslacht erbij te vermelden, tenzij je kiest voor een unisex model. Al gebeurt het hier wel vaker dat de leiding of vrijwilligers langskomen om een t-shirt te passen. Zo ontstaat er een beter idee over de fitting en is het gemakkelijker om ook voor de rest van het team de juiste selectie te maken.

2. Kamp t-shirt: ontwerp en drukkleur

Tijd om je ontwerp te visualiseren. Dit doen we aan de hand van een digitale proefdruk waarbij je de kleur van t-shirt, de positie van het logo en de drukkleur kan zien. Na goedkeuring van het voorbeelden, gaan wij van start met het drukwerk.

Bij Printcity staan we verenigingen bij in alle stappen. Dus heb je vragen of twijfels? Contacteer ons gerust of kom langs, we helpen je met veel plezier verder!

3. Kamp t-shirt bedrukken

Het bedrukken van t-shirts voor een zomerkamp hoeft absoluut niet duur te zijn. Zeefdruk is de meest gekozen druktechniek voor shirts voor (zomer)kampen, vooral omdat deze prijstechnisch interessant is én voor een mooi resultaat zorgt.

Met zeefdruk kan er op één week tijd al een grote lading t-shirts bedrukt worden. Alles hangt natuurlijk wel af van de drukte en voorradige stock. Al weten we bij Printcity gelukkig snel te schakelen! Wil je zeker zijn van je bestelling? Bestel je t-shirts dan zeker twee weken op voorhand, zo ben je er zeker van en wordt het (zomer)kamp er eentje om nooit meer te vergeten!

Je eigen t-shirten voor (zomer)kamp bedrukken? Neem contact met ons op!

Wil je graag je t-shirten laten bedrukken voor (zomer)kamp? Samen met jou doorlopen we alle mogelijkheden, aangepast op jouw idee en budget.