Zomertrend: dit zijn de zomerkleuren van het moment!

Trends
Leestijd: 1 min

Lilac Petal, Serene Blue, Stem Green of Mushroom: pastelkleuren zijn de trend van het moment! En ook wij hebben een mooie selectie van Stanley/Stella in huis die je helemaal personaliseert naar wens, of net niet. Want ook zonder bedrukking zijn ze prachtig, al zeggen we het zelf!

De zomercollectie van Stanley/Stella

Bij Stanley/Stella zijn ze mee met de laatste trends, en hoe! Recent brachten ze een nieuwe lijn t-shirts, sweaters, hoodies en trainingsbroeken (kort en lang) uit in een prachtige reeks kleuren. Met ook een kleine selectie tie dye kleuren als kers op de taart!

Zacht fluogeel, lila, baby blauw, mauve… Alle zachte pastelkleuren die je in gedachte hebt, biedt Stanley/Stella aan!

Pastelkleuren kleding: de mogelijkheden

Een sweater met ribboord aan de hals of een losse sweater met capuchon en ton sur ton aantrekkoordjes? Een hoodie die aan de binnenkant gewatteerd is en een mooie zak aan de buitenkant heeft? Of liever een eenvoudig t-shirt met een verfijnde U-hals? Wij hebben alles van Stanley/Stella in huis!

De stoffen zijn vaak een combinatie van gesponnen en gekamd biologisch katoen en gerecycleerd polyester. Waardoor dit een 100% ecologisch artikel is.

Alle items kunnen bedrukt of geborduurd worden met jouw eigen ontwerp. En als dat nog niet alles is, kunnen we een gepersonaliseerd neklabel voor je drukken!

Benieuwd naar de zomercollectie van Stanley/Stella?

Breng een bezoekje aan onze showroom! We hebben de zomercollectie liggen, zo kan je de stoffen en items zelf eens aandoen en uitproberen. Heb je nog andere vragen voor ons? We helpen je graag verder!